Përmes teknologjisë ne transformojmë bizneset

Kush jemi ne?

Vesa Solutions është një agjenci dixhitale me nje performancë të lartë të përkushtuar ndaj ndërtimit të aplikacioneve që krijojne eksperienca të përdoruesve të klasit botëror në web, eCommerce dhe mobile.

Çfarë bëjmë ne?

Puna jonë është ndertimi i nje marrëdhënieje të ngushtë me klientët tanë: të kuptuarit, dëgjimi dhe pyetjet janë po aq të rëndësishme për ne sa dizajni, planifikimi dhe kodimi i faqeve të mrekullueshme.

Pse jemi të mirë?

Ne besojmë se transparenca e veprimeve tona do të lejojë ndërtimin e besimit, i cili është çelësi për një marrëdhënie biznesi të suksesshme. Kjo është arsyeja pse ne gjithmonë japim 100%! Vetëm në saj të angazhimit të plotë ne jemi në gjendje të frymëzojmë.

Aftësitë tona

Vesa Solutions është një operacion i madh. Kemi mendje teknike, krijuese dhe biznesi që të gjithë punojnë së bashku për të krijuar zgjidhje dixhitale të përsosur, në të dyja platformat e internetit dhe të celulareve.s.

CSS
HTML
Javascript
Photoshop
PHP
Illustrator
CMS
0

Projekte

të plotësuar

0

Klientë

të lumtur

0

Rrjeshta kod

/orë

0

Kafe

cups

Ne krenohemi në dhënien e më të mirës për klientët tanë. Kjo është arsyeja pse ne kemi investuar shumë kohë për të rafinuar një rrjedhë pune e cila siguron transparencën dhe llogaridhënien në mënyrë parësore.

Ne kemi hartuar një proces që siguron që projekti juaj të dorëzohet në kohë me cilësi optimale me një buxhet të arsyeshëm.

Proçesi ynë

Fillimi

Takimi dhe propozimi – Proçesi fillon me një takim ose telefonatë për të diskutuar dhe për të rënë dakord për të gjitha elementet kryesore të projektit, përfshirë proçesin e punëve, navigimin, përmbajtjen, funksionalitetin, audiencën e synuar, rezultatet e dëshiruara etj. Bazuar në këtë, menaxheri i zhvillimit të biznesit do të përgatisë

Strategjia

Për miratimin, ne së pari do të fillojmë me një mbledhje për të diskutuar në hollësi projektin dhe për të përmirësuar strategjinë digjitale duke prezantuar trendet e tregut të biznesit tuaj, hartat e mendjes dhe inteligjencën e tregut. Në mbledhjen, ne paraqesim strategjinë tonë dhe planin e zbatimit, simulojmë një skenar tipik të procesit të biznesit tuaj dhe adresojmë të gjitha kërkesat tuaja unike të biznesit.

Dizajni

Tani po punojmë vetëm me një skicë, por ekspertët tanë të UI kanë patjeter njohuri për ta bërë atë të ndritshme: duke përcaktuar e paletet e ngjyrave, zgjedhjen e shkronjave, krijimin e faqosjes dhe përpilimin e udhëzuesit të stilit për projektin tuaj. Pas miratimit, ne kalojmë nëpër cikle reagimi duke marrë në konsideratë komentet tuaja dhe duke punuar së bashku.

Zhvillimi

Ndërkohe që dizajni është duke u zhvilluar, kërkesat janë duke u analizuar nga ekipi ynë teknik. Ne do të prodhojmë një skemë arkitekturore dhe do të krijojmë një mjedis zhvillimi. Ndërsa projekti arrin një gjendje funksionale, ai i nënshtrohet testimit të gjerë të përdorshmërisë dhe analizës. Testimi ynë i sigurimit të cilësisë kryhet nga hartuesit tanë dhe QA.

Para nisjes, bëjmë gjithçka që mundemi për të siguruar që ka një tranzicion të butë. Ne i kushtojmë vëmendje të madhe vendit se ku është hostuar, mirëmbajtjes dhe optimizimit të faqes suaj. Hosting – Sapo aplikacioni është ndërtuar plotësisht, testuar dhe të gjitha palët janë të kënaqur. Inxhinierët do të krijojnë një ambient për t’u vendosur në mënyrë

Mirëmbajtja

Siç tha Roger Pressman në librin e tij të famshëm rreth inxhinierisë softuerike, me përfundimin e projektit është bërë vetëm gjysma e punës. Gjysma tjetër është proçesi i vazhdueshëm i mirëmbajtjes së aplikacionit. Pasi hidhet në treg ne ju mbështesim në çdo hap të mënyrës se si zhvillohet faqja juaj. Mund t’ju ndihmojmë në ndërtimin e trafikut, në rritjen e konvertimeve dhe në sigurimin e analizave të

donald gjinajRreth Nesh