ZHVILLIMI I FAQEVE WEB

Kodimi është një nga hapat bazikë për zhvillimin e Web-it. Në qofte se faqja jua s’ka arkitekurë orientimi të bindshme, hapje të shpejtë dhe përdorim të lehtë, atëherë vizitorët do të largohen nga faqja juaj pa u menduar dy herë.

Ekipi ynë i programuesëve ka eksperiencën dhe njohuritë e duhura për të përmbushur nevojat tuaja. Ne sigurojmë cilësi të lartë dhe shërbime të personalizuara për zhivillimin e web-it. Ne kemi aftësinë për të kombinuar funksionalitete të ndryshme  që do t’ju ndihmojnë të menaxhoni lehtësisht dhe të përmirësoni përvojen e përdorimit të faqes tuaj nga vizitorët.

Faqe informative dhe tregtie online

Faqet e informimit u japin mundesi konsumatorve të hulumtojnë për zgjedhjet e tyre para se të bëjnë blerjen përfundimetare. Kur krijojmë një faqe informative për ju, atëherë krijojmë një faqe e cila paraqet informacionin për të cilin njerëzit po kërkojnë. Kur konsumatoret e mundshem marrin atë çfarë duan, faqja juaj bëhet menjëhere e çmuar dhe vlera është kthimi i klientëve të mundshëm në klientë aktual.

Sisteme të menaxhimit të përmbajtjes (CMS)

Sot menaxhimi i përmbajtjes së faqes tuaj është shumë më i lehtë se më parë. Ne mund të ndërtojmë faqen tuaj të internetit duke përdorur platforma të ndryshme CMS, duke ju lejuar të redaktoni, shtoni ose hiqni përmbajtjen e faqes web lehtësisht. Ne ofrojmë zhvillimin dhe një design të plotë për faqen tuaj të internetit duke përdorur CMS si: WordPress, Joomla, Drupal etj.

Custom WordPress Design & Development

WordPress, në ditët e sotme, është një platform kryesore për ndertimin e faqeve të internetit. Me gamën e gjerë të modeleve dhe funskioneve, WordPress mund ti pershtatet çdo kërkese. Ne e kuptojmë që perdorimi i WordPress nuk është i duhuri për çdo biznes. Prandaj,ne tek Vesa Solutions  kemi menyrat për të rritur kapacitetin e WorpPress që performanca e tij t’i vihet në dispozicion biznesit tuaj dhe do jemi të aftë për ta zbatuar këtë ekspertizë edhe tek faqja juaj e përshtatur. Me zhvillimin e pershtatur të WordPress-it, pragramimit të web-it, integrimit të bazës së të dhënave të web-it, edhe dizenjimit të një faqe interneti të bukur, arrimë të ofrojmë mbeshtetje efektive tek biznesi juaj dhe tek mundësitë për marketing.

Pricing

Përfito gjithçka me çmimin më të ulët të tregut. Skemë e thjeshtë përllogaritje te cmimit, i cili përshtatet sipas nevojave tuaja.

Economy

350

 • 1-5 Pages
 • ✓ CMS
 • ✓ Standart SEO
 • ✓ Google Map Integration
 • ✓ Contact Form
Buy Now

Business

800

 • 8-30 Pages
 • ✓ CMS
 • ✓ Standart SEO
 • ✓ Advanced SEO
 • ✓ Google Map Integration
 • ✓ Mobile Friendly
 • ✓ Contact Form
 • ✓ Facebook Page
 • ✓ Google My Business
 • ✓ Backup
Buy Now
Lazerta VesaZHVILLIMI I FAQEVE WEB