Hostim i faqeve web dhe mbështetje

Faqja juaj e internetit ndikon drejtpërdrejt tek biznesi juaj, prandaj duhet të siguroheni që mirëmbajtja dhe shërbimet e duhura bëhen në mënyrën e duhur.

Ne ofrojmë mbështetje për faqen e internetit nëse është për tu bërë një instalim i ri, një përditësim (freskim ose update), një çështje programimi ose një mosfunksionim te serverit.
Lërini problemet tuaja teknologjike në dorë të ekipit tonë me profesionistë të kualifikuar të teknologjisë. Me shërbimin e lartë të klientit, ne jemi me ju në çdo hap të rrugës.

Infrastruktura jonë e hostimit ofron avantazhet e mëposhtme:

 • Shkallëzueshmëri kjo do të thotë se edhe gjatë ngarkesës së papritur të rrjetit, si rezultat i një fushate të fundit në portale, ose për shkak se biznesi juaj është duke u paraqitur në lajme, faqja juaj e internetit nuk ka të ngjarë të përjetojë vonesa apo bllokime.

 • Elasticiteti – shërbimi hosting është përbërë nga qindra module që zëvendësohen në çast, duke  lejuar realizimin e ndonjë modifikimi të nevojshëm brenda një kohë të shkurtër duke u përshtatur me nevojat më urgjente të biznesit tuaj.

 • Fleksibilitetimbështetje të plotë për një numër të pafundëm të paketave softuerike dhe gjuhëve programuese, duke lejuar Vesa Solutions të zgjedhë zgjidhjet më të mira teknike për të përmbushur qëllimet strategjike të biznesit tuaj.

 • Siguria e të dhënaveSi bazë themelore mbi të cilën ndërtohet gjithë rrjeti i shërbimeve (përderisa asnjë aplikim i uebit apo i internetit nuk është tërësisht i mbrojtur nga hackerat, dhe sulmet e tyre në internet janë bërë një ngjarje pothuajse e përditshme) struktura e shërbimit tonë të hostimit siguron një nivel të lartë të kontrollit të sigurisë.

 • Efektivshmëria e kostosbrenda tregut të zgjidhjeve të nivelit industrial të host-it, shërbimi hosting i Vesa Solutions është brenda rangut të arsyeshëm dhe të përballueshëm, ndërkohe është edhe më i fuqishmi.

Çmimet

Përfito gjithçka në çmimin më të ulët të tregut. Skemë e thjeshtë përllogaritëse e cmimit, i cili përshtatet sipas nevojave tuaja.

Economy

7.99

/mo

 • ✓ Domain
 • 100 GB Storage
 • 250 GB Bandwidth
 • 50 FTP users
 • 20 Subdomains
 • ✓ File Manager
 • ✓ 125+ Free Applications
 • 20 Email Accounts
 • ✓ Webmail
Buy Now

Business

16.49

/mo

 • ✓ Domain
 • Unlimited Storage
 • Unlimited Bandwidth
 • Unlimited users
 • Unlimited Subdomains
 • ✓ File Manager
 • ✓ 125+ Free Applications
 • ✓ Premium DNS
 • ✓ SSL Certificate
 • Unlimited Accounts
 • ✓ Webmail
Buy Now
Lazerta VesaHOSTIM & MBËSHTETJE