DIZENJIMI I I FAQEVE & APP

Ne marrim thelbin e biznesit tuaj dhe e cojmë në një nivel krejt të ri rëndësie – të pakufizuar nga regullat.

Si profesioniste që jemi ne kemi kujdes për atë që bëjmë. Çdo pixel i rafinuar dhe çdo linjë e kodit konsiderohet.

Ekipi ynë i graphic design dhe strategët e markës zotërojnë aftësi të jashtëzakonshme kërkimore marketingu për të krijuar një identitet të veçante për kompaninë tuaj. Ne aplikojmë njohuritë tona vizuale në zgjidhje vizuale.

Ne duam të bejmë një ndryshim- të krijojmë gjera që ndryshojnë jetën e njerëzve. Ne e shohim atë si pergjegjësinë tonë për të lëvizur Web-in përpara.

Projektimi i ndërfaqes

Ne bejmë ndërfaqe intuitive për përdoruesit, për pajisje të mëdha dhe të vogla, për faqet e internetit dhe aplikacionit.

Dizenjimi i ikonës së App

Nje ikonë e përkryer është hapi i pari për të ftuar njerëzit për të shkarkuar applikacionin tuaj. Dizenjuesit tane do te krijojne ikona te porositura nga ju, për aplikacionet tuaja, te cilat me siguri ju do ti adhuroni.

Projektimi i faqes së internetit

Ne japim ndërtime inteligjente për marka të ndryshme.

Projektimi i Mediave Sociale

Marketingu juaj do të rritet me anë të grafikë të medias sociale të ndërtuara me profesionalizëm ne përputhje me markën tuaj.

Na pelqen të shtojmë vlerë – na konsideroni si partner dhe na përfshini herët në vendimarrje.

Krijomë bazamentin e duhur që të jeni të gatshëm për të nesërmen. Kod i ripërdorshëm, struktura responsive dhe përmbajtia në plan të parë.

Lazerta VesaDIZENJIMI I FAQEVE & APP