LOGO DESIGN AND BRANDING

Në Vesa Solutions, përpiqemi të lidhim njerëzit me markën tuaj dhe të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata.

Çdo gjë që bëjmë ka një qëllim të vetëm, unifikues: Të sigurohemi që biznesi juaj qëndron mbi konkurrencën.

Bizneset e të gjitha madhësive mbeshteten tek ne për shërbimet tona të dizenjimit grafik. Gjithëpërfshirës, por edhe i përballueshëm – ato përçojnë vlerë reale.

Duke filluar nga individët tek korporatat e themeluara. From a simple logo to get up and running, to a complete rebrand of a corporate identity. Çdo klient merr vëmendjen e tij dhe nivelin e përsosmërisë që meriton.

Të mëdha apo të vogla, gjithçka që ju nevojitet, qëllimi ynë është që të tejkalojmë pritjet tuaja.

Të paraqitur më poshtë është lista jonë e njohur e shërbimeve të dizajnit grafik. Çdo angazhim fillon me të mësuarit se kush jeni, çfarë keni nevojë dhe çfarë ju parashikoni.

Dizenjim Logo

Realizmi i mirë i përshtypjes së parë fillon me dizajnin e logos tuaj, ajo eshë zemra dhe fytyra e markës tuaj.

Nëse nuk keni një dizajn të personalizuar të logos, ose njerëzit nuk ju dallojnë me atë që keni, është koha për një ndryshim të vërtetë. Është koha për të krijuar diçka të veçantë që lidhet me klientët tuaj, tani dhe përgjithmonë.
Ne do të punojmë me ju dhe do të krijojmë një logo që është e freskët, inovative dhe që do të thotë biznes.

Proçesi i Dizajnit Grafik – Ne marrim kohë për tu njohur me ju dhe së bashku të zbulojmë mesazhin optimal të kompanisë suaj. Qëllimi ynë është që të kuptojmë produktet dhe shërbimet tuaja, si dhe atë që ju nevojitet, për të arritur qëllimet tuaja. Pastaj, ne do të prodhojmë dizajne të konceptit së logos që ju të zgjidhni… dhe ju jeni në rrugën tuaj.

Dizenjim Logo Për Biznese Të Vogla

Dizenjim Logo Për Kompani

Ridizenjim Logo

Dizenjimi I Identitetit Të Markës

Identiteti i markës suaj është i përbërë nga aktivitete të ndryshme të marketingut.

Për bizneset e vogla, kjo mund të jetë një sfidë e vërtetë – edhe kompanitë e suksesshme kuptojnë vështirësitë.

Qëllimi ynë është që marka juaj të ketë ndikim,te mbahet mend dhe të njihet. Për ta bërë këtë, ne shikojmë se si punojnë së bashku logot, linjat dhe dizajni i markës.

Integrimi i plotë në 360 gradë. Kemi krijuar identitete të markave për klientët e të gjitha madhësive. Përvoja na ka mësuar se dy klientë nuk janë njësoj. Pavarësisht madhësisë së kompanisë suaj, ne fillojmë duke marrë kohë për të kuptuar sfidat dhe mundësitë tuaja. Pastaj ju mund të ekzekutoni me besim – duke siguruar identitetin e qëndrueshëm të markës në çdo pikë të kontaktit të klientit.

Company Rebranding

Web Branding

Mobile & App Branding

Udhëzime Për Markën

Dizajn i Printimit Bashkëkohor

Dizajnet e printuara të biznesit tuaj duhet të pasqyrojë mediat tradicionale, si dhe platformat online dhe dixhitale.

Përvoja jonë e dëshmuar në të dyja këto fusha është një avantazh i shtuar për klientët dhe siguron shumë përfitime.

Nga kartvizitat e gatëshme për printim deri tek dizajni i letterhead të markës, ne bëjmë gjithçka.

Nga tradicionalja tek dixhitalja. Bizneset e suksesshme kanë mësuar rëndësinë e ruajtjes së imazhit të cilësisë më të lartë kur është përkthyer në botën dixhitale. Ekspertiza jonë siguron që prezenca juaj do të ketë të njëjtën cilësi dhe ndikim. Kjo do të thotë që ju mund të përforconi identitetin e markës kudo që ju gjejnë klientët tuaj.

Dizenjim Kartëvizitash

Dizenjim Bashkëkohor Broshurash

Dizenjim Posteri & Banneri

Le të bëjmë diçka të madhe së bashku

Na Tregoni Për Projektin Tuaj, Ose Mësoni Më Shumë Rreth Shërbimeve Tona Të Dizajnit Grafik.

Na kontaktoni
Lazerta VesaDIZENJIM LOGO DHE MARKA