Ne besojmë tek njerëzit e pasionuar

Ne besojmë në fuqinë e ‘Çfarë ndodh nëse…?’

Ne kombinojmë strategjinë dixhitale, UX dhe dizajnin për të ndihmuar klientët të mendojnë përtej te zakonshmes.

Ne punojmë me të medhenj e të vegjël.

Nga të gjitha format dhe madhësitë, nga të gjitha anët e globit.

Pa marrë parasysh prejardhjen e tyre ose vitet e përvojës.


donald gjinajKarriera