Zgjidhje inteligjente të personalizuara.

GET BETTER WEBSITES BRANDING MARKETING STRATEGY SUPPORT RESULTS CAMPAINGS

Vesa Solutions është një agjenci digjitale me performancë të lartë dhe e përkushtuar në ndërtimin e aplikacioneve web dhe mobile që ofrojnë eksperiencë përdorimi të klasit botëror për web, eCommerce/tregtimin online dhe mobile.

Biznesi juaj është shumë i rëndesishëm për ju. Biznesi jonë është zhvillimi i biznesit tuaj dhe mirëmbajtja e tij në mënyrë të shëndetshme, efiçente.

STRATEGJI

-Hulumtim & Analizim
-Tendenca & Detaje
-Përvoja e klientëve
-Platforma për Markën & Pozicionimin
-Planifikimi i hyrjes në treg
-Përmbajtje & Mesazh

Lexo më shumë...

MARKË

-Emër & Identitet
-Gjuhë pamore
-Zëri & Mesazhet
-Fushata e markës
-Asetet e firmës
-Sistem & Udhëzime

Lexo më shumë...

DIXHITAL

-Eksperienca dixhitale
-UI / UX Dizajn
-Dizenjim Responsive
-Produkte dixhitale & Aplikacione
-Prototipe
-Zhvillime Front End

Lexo më shumë...
  • Dallojmë markën tuaj.

    Ne ofrojmë zgjidhje të mençura dhe tërheqëse për klientët e mundshëm.

  • Orientim të trafikut me marketing inbound/hyres.

    Sigurohemi që biznesi juaj të qëndroje mbi konkurrencen.

  • Ndërtojmë marrëdhënie me konsumatorët tuaj.

    Na lejoni t’ju ndihmojmë të rrisni audiencën tuaj të tanishme dhe të promovojmë markën tuaj me ekspertizën tonë në mediat sociale dhe në strategjitë rreth përmbajtjes.

Shërbime web

Ne krijojmë një proçes të veçantë për çdo klient për të siguruar që objektivat e biznesit janë përmbushur, suksesi është arritur dhe përdoruesit janë të lumtur.

ZHVILLIMI I FAQEVE WEB

Ne krijojmë faqe që i përmbushin kërkesat tani dhe në të ardhmen.

Read more...

DIZAJN RESPONSIV

Çdo faqe dizebjohet për tu dukur mirë në desktop, tablet, celular.

Read more...

HOSTIM & MBËSHTETJE

Shërbim i plotë për çdo paketë dhe mbështetje për gjithfarë nevoje.

Read more...

FAQE E-COMMERCE

Transformojmë vizitorët e thjeshtë në blerës

Read more...

OPTIMIZIM SEO

Optimizimi SEO është i domosdoshëm. Ne sigurohemi që faqja juaj do të jetë gjithmonë e shikueshme.

Read more...

DIZENJIMI I FAQEVE & APP

Ne marrim thelbin e biznesit tuaj dhe e cojmë në një nivel krejt të ri rëndësie – të pakufizuar nga regullat.

Read more...

STRATEGJIA E MEDIAVE SOCIALE

Rrisni biznesin tuaj duke ndërtuar marrëdhënie online me klientët tuaj.

Read more...

MARKETING INBOUND

Ju japim mjetet për të kthyer vizitorët në blerës.

Read more...

Shërbime arkitekturore

ARKITEKTURË

We design residential and commercial projects.

Read more...

Shërbime dizajn

DIZENJIM LOGO DHE MARKA

Dizenjojmë logo që mbahen mend për markën tuaj.

Read more...

Punët tona të fundit

Ne ofrojmë shërbime që i përshtaten nevojave tuaja. Aplikacione desktop ose mobile, shërbime web ose printime. Emërtojini ju.

Së bashku për të krijuar diçka madhështore

Na dërgoni disa informacione të përgjithshme dhe merrni menjëherë një preventiv.

Fillo Një Projekt
Lazerta VesaHome