Pasqyra Shqiptare

PASQYRA SHQIPTARE është një emision televiziv i përjavshëm që transmetohet nga stacioni televiziv kanadez OMNI 1 me qendër ne Toronto dhe që shihet në pjesën më të madhe të Kanadasë falas nëpërmjet antenave ajrore ose kabllit dhe satelitit.

  • Web Design
  • Logo Design
  • SEO optimisation
  • Content architecture
  • Motion picture
Lazerta VesaPasqyra Shqiptare In Progress…