Hotel Wilson

I ndodhur në pjesën më të bukur të plazhit të Shëngjinit, Resorti i ri turistik modern me 4 Yje , “ Hotel Wilson “ , ndërtuar me një arkitekturë të veçantë dhe magjepse, duket si një diamant në gjerdanin e praruar të bregdetit Adriatik.
Me një shërbim profesional që ruan standartet, e që në qendër të vëmendjes ka klientin, me 9 suita, 33 dhoma superiore, 24 Apartamente pa Kuzhinë dhe 15 Aapartamente me Kuzhinë të mobiluara me nje stil luksoz modern, Xhakuzi dhe shumica e tyre me pamje spektakolare mbi detin Adriatik, ky resort bën që pushimet dhe aktivitetet apo eventet tuaja të mbeten të paharrueshme.

  • Web Design
  • Logo Design
  • SEO optimisation
  • Content architecture
  • Motion picture
Click to View
nardiHotel Wilson